اطلاعيه ثبت نام پذيرفته شدگان جديد الورود

با سلام و خيرمقدم و تبريک پذیرش در مؤسسه آموزش عالی فناوری اطلاعات تعالی زمان ثبت نام دانشجويان پذيرفته شده از ساعت 8 تا 12 خواهد بود. به استحضار مي رساند بر اساس برنامه ريزي صورت گرفته زمان اعلام اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته‌هاي مختلف تحصيلي آزمون‌ ورودي كارداني به كارشناسي ناپيوسته و تاريخ ثبت نام از آنان بر اساس اطلاعيه سازمان سنجش خواهد بود.دانشجويان محترم براي ثبت نام فقط به صورت حضوري در زمان اعلام شده با دردست داشتن مدارک کامل خود به موسسه مراجعه نمائيد.

براي اطلاع از مدارك مورد نياز جهت ثبت نام اينجا را كليك كنيد.

براي اطلاع از شهريه سال تحصيلي96-95 اينجا را كليك كنيد.

جهت اطلاع و دريافت اطلاعيه سازمان سنجش اينجا را كليك كنيد.

توجه: هر گونه تاخير و تغيير در زمان و نحوه ثبت نام از طريق همين سايت اعلام مي‌گردد.