مقام معظم رهبري امام خامنه اي (مدظله العالي)

«بحث منطقي بکنيد، سخني را بشنويد ،سخني را بگوييد .بعد بنشينيد فکر کنيد، اين همان دستور قرآن است

(فبشر عبادالذين يستمعون القول فيتبعون احسنه)»

قابل توجه دانشجويان عزيز :

موضوع : جلسه پرسش و پاسخ زندگي مهدوي

به منظور تقويت بنيانهاي شناختي معرفتي ، اعتقادي ،مذهبي ، سياسي و ....

درنظر است جلسه پرسش پاسخ با حضوري يکي از اساتيدمرکز تخصصي مهدويت

درارتباط با زندگي مهدوي (تربيت مهدوي )در سالن اجتماعات مؤسسه برگزار شود ،

لذا از دانشجويان علاقمند و متقاضي به منظور کسب آمار و برنامه ريزي هاي لازم مقدماتی ثبت نام به عمل مي آيد.

ضمنا در نظر است اين جلسات بعداًدر قالب کرسي هاي آزاد انديشي و موضوعات ديگر دنبال شود ،

دراين خصوص پيشنهاد ها و نظرات خود را جهت بهبود برنامه ها به واحد فرهنگي اعلام فرماييد.

مکان ثبت نام: امور فرهنگي مؤسسه اتاق 112

1. مهلت ثبت نام : تا تاريخ 16/ 10/ 1395
  2. تاریخ و زمان جلسه :پس از آمار ثبت نام کنندگان و برنامه ريزي متعاقبا اعلام مي گردد

مدیریت مؤسسه آموزش عالی غیر انتفاعی تعالی، ورود شما کاربر محترم را به پایگاه اطلاع رسانی این مرکز گرامی می دارد.

ساعات کاری دانشگاه

به اطلاع کلیه دانشجویان و مراجعه کنندگان محترم می رساند که ساعات کاری مؤسسه آموزش عالی غیر انتفاعی تعالی، شنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 الی 14 می باشد.

• اتاق 101 مدیریت
  • اتاق 102 آموزش