داوطلبين محترم

موسسه آموزش عالي تعالي با كد رشته محل 28164 در گروه آزمايشي علوم رياضي، مهندسي كامپيوتر بدون كنكور بر اساس سوابق تحصيلي در رشته هاي مهندسي كامپيوتر گرايش فناوري اطلاعات و مهندسي كامپيوتر گرايش نرم افزار در مقطع كارشناسي، همچنین در مقطع کارشناسی ناپیوسته با کد رشته های ذیل براي بهمن ماه سال تحصيلي 97-96 دانشجو مي‌پذيرد.

متقاضيان محترم مي‌توانند از طريق مراجعه به آدرس قم، خيابان شهيد فاطمي(دورشهر)، كوچه شماره 1، ساختمان شفيعه، موسسه آموزش عالي تعالي و يا با شماره 02537833302 جهت انجام ثبت نام اقدام نمايند.

جهت اطلاع از شهريه اينجا را كليك كنيد.

جهت اطلاع از مدارك ثبت نام به آدرس  http://www.sanjesh.org/FullStory.aspx?gid=1&id=5286

مراجعه نمائيد.

با تشكر

رئيس موسسه

دكتر احمد عابدي آراني

مدیریت مؤسسه آموزش عالی غیر انتفاعی تعالی، ورود شما کاربر محترم را به پایگاه اطلاع رسانی این مرکز گرامی می دارد.

ساعات کاری دانشگاه

به اطلاع کلیه دانشجویان و مراجعه کنندگان محترم می رساند که ساعات کاری مؤسسه آموزش عالی غیر انتفاعی تعالی، شنبه تا پنجشنبه از ساعت 8 الی 14 می باشد.

• اتاق 101 مدیریت
  • اتاق 102 آموزش